Telegram ngushëllimi!
...

Telegram ngushëllimi!

By Kf Drenica
May 10, 2021

Skenderaj – 09.05.2021

Sot morëm lajmin e hidhur për vdekjen e Sylejman Lushtakut, babait të ish-futbollistit dhe ish-trajnerit të klubit tonë, Tahir Lushtakut.

Në emër të Kryesisë, Shtabit teknik dhe gjithë futbollistëve të KF ‘Drenica’ , shprehim ngushëllimet më të sinqerta për gjithë familjen dhe farefisin për vdekjen e më të dashurit të tyre.

Ngushllime të sinqerta

KF Drenica

Post By : Kf Drenica

LEAVE COMMENTS