Telegram ngushëllimi!
...

Telegram ngushëllimi!

By Kf Drenica
May 12, 2021

Skenderaj – 12 Maj 2021

Lajmi për vdekjen e punëtorit të madh sportiv, punëtorit të Administratës së FFK-së, Bajram Neziri na ka tronditur gjatë ditës së djeshme.

I ndjeri ishte një personalitet i shquar sportiv dhe njihen për urtësinë dhe korrektësinë e tij.

Për shumë vite, Bajram Neziri, ka punuar më mjaft përkushtim për pavarësimin e futbollit të Kosovës, por edhe pas pavarësimit, ka dhënë kontribut të çmuar për avancimin dhe afirmimin e futbollit kosovar.

Presidenti i klubit, Kryesia , Shtabi teknik, futbollistët dhe gjithë punëtorët sportiv të klubit Drenica, shprehim ngushëllimet më të sinqerta gjithë familjes dhe farefisit për vdekjen e më të dashurit të tyre.

Ngushllime të sinqerta


KF Drenica

Post By : Kf Drenica

LEAVE COMMENTS