TELEGRAM NGUSHËLLIMI!
...

TELEGRAM NGUSHËLLIMI!

By Kf Drenica
March 26, 2021

Me dhimbje të thellë sot, morëm lajmin për vdekjen e ish futbollistit dhe aktorit Rasim Thaqi-Cima.

Me anë të këtij telegrami, Klubi i Futbollit “Drenica”, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Thaqi, miqëve dhe kolegëve të ndjerit.

Ai gjithmonë ka qenë pozitiv dhe energjia e tij ka reflektuar gjithmonë edhe në ditët më të vështira që ka kaluar kombi ynë në të gjitha sfidat.

KF Drenica

Skenderaj, 26 Mars 2021

Post By : Kf Drenica

LEAVE COMMENTS